Een Travellerspoint blog

La salida y la llegada

het vertrek en de aankomst

semi-overcast 17 °C

Mijn laatste week in België heb ik vooral gespendeerd aan slapen, inpakken, … en uiteraard afscheid nemen van dé belangrijkste mensen (mensen die zich nu aangesproken voelen : voel u maar vereerd ja ;) ). Vrijdag was ik min of meer klaar voor vertrek. Zwaarbeladen, met maar liefst 3 valiezen, vertrok mijn vlucht om 17u10 in Charleroi. Bagage woog 30 kilo OP DE KOP.. wat een chance! Voor we aan boord gingen nog een lekkere macaron gekocht (jammer genoeg niet zo overheerlijk als anders, maar het kon er mee door).

Rond 19u20 kwamen we aan in Palma de Mallorca en werden we door onze (voorlopige) team manager (Thorston) naar ons appartement gebracht. We hebben MOMENTEEL een gezellig appartementje met een balkon met een ochtendzon, een klein zeezicht, een TV met Duitse kabel, een wasmachine, strijkijzer, toilet (die niet door doortrekt), … .

We hadden nog niet gegeten, dus zijn we eventjes naar de winkel gegaan voor avondeten, water en ontbijt voor de volgende dag. Als avondeten wouden we pizza’s eten… jammer genoeg wisten we niet hoe onze oven werkte. Dus hebben we de hulp ingeschakeld van onze onderbuur, een schat van een vrouw, “la Mamita” noemen we ze :) Na veel geklungel met onze oven (gasoven, geen aansteker, ... ) is ze onze pizza’s maar in haar oven gaan bakken :)

Na het eten, ondertussen al 23u, zijn we met de collega’s naar Nito’s (de stamkroeg van Thomas Cook) gegaan. Het leven van een Overseas Rep wordt hier serieus aanpassen. “Every morning feels like Monday and every evening is like Saturday”. Met andere woorden : veel feest en veel werk.

Arriba, a bajo, a centro, pa’dentro

Oftewel

SCHOL!

Geplaatst door SylvieWilly 13:13 Gearchiveerd in Spanje Tagged mallorca balearen

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint