Een Travellerspoint blog

Playa de Palma

Voor de moment zitten we in Playa de Palma, een badplaats vlakbij de luchthaven en Palma City. Platja de Palma/Playa de Palma is vooral geliefd bij de Duitsers, het zit hier dus vol met Bratwursten, Schnitzels, Duitse eettentjes en zelfs een “Bierstrasse”. De Duitsers overheersen hier, SCHEISSE. Het is hier dé (marginale) Mallorcaanse feestplek voor de Duitsers (te vergelijken met Lorret de Mar, Chersonissos, … ), dit wordt een leuke zomer.. Eind september worden er zelfs Oktoberfesten georganiseerd :s :) Heerlijk toch die Duitsers..

Momenteel zijn alle gasten en collega’s Duitstalig, met uitzondering op 1 West-Vlaamse collega. De eerste Nederlandstalige of Franstalige klanten komen pas in April aan. Dit betekent dat we voor de moment nog geen werk hebben en dat onze team manager Thorston niet weet wat hij moet aanvangen met die “2 Mädchen von KLEIN Belgien”.

Om de omgeving wat beter te leren kennen mogen we gratis op excursies gaan. GRATIS zodat we uit ervaring kunnen spreken als we ze verkopen aan onze gasten. En tips kunnen geven over de mooiste plekjes van Mallorca :) Zaterdag zijn we naar de hoofdstad Palma geweest voor de City Sightseeing Tour op een HOP-ON, HOP-OFF bus. We hebben de mooie kathedraal bewondert en zijn idyllisch verdwaald in de smalle, pittoreske straatjes van Palma :)

Zondag hebben we een bezoekje gebracht aan het Palma Aquarium, dit is één van de grootste van Europa. Hier hebben we kennis gemaakt met de onderwaterwereld van de Mediterraanse Zee. Ik heb zelfs een KOI FISH geaaid, een papegaai op mijn schouders gehad én haaien gezien (met 2 piemels, bijzonder fascinerend).

Natuurlijk moeten we ook de (Duitse) manier van werken leren kennen. Zoals ik reeds had gezegd zijn er nu enkel Duitse klanten, dus alles gebeurt nog in het Duits. Maandag hebben we een introductie gekregen tijdens een middagshift in de luchthaven. Dinsdag en woensdag hebben we andere collega’s gevolgd die hotels bezochten voor hun welkomstmeetings en spreekuren met de gasten. UND JAWOHL, dit gebeurt natuurlijk allemaal in het Duits, SCHEISSE. ABER hallo, ich verstehe alles (Tanke Sehr Sturm der Liebe).

TCHÜÜÜSSSS

Geplaatst door SylvieWilly 13:20

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint