Een Travellerspoint blog

Panorama Route

Vandaag hebben we nog eens een excursie gedaan, genaamd de Panorama Route. Dit is echter een excursie die ze enkel aanbieden aan de Duitstalige gasten. Dus JAWOHL we hebben een hele dag tussen de bejaarde Duitsers gezeten en alle uitleg in het Duits gekregen.

Tijdens deze excursie hebben we vooral op de bus gezeten en veel prachtige uitzichten bewondert. In de voormiddag zijn we langs de haven van Palma gereden, dan door de Tramuntana bergen gereden. Jammer genoeg zijn bergen + Sylvie + autocar + zon geen goede combinatie, dus heb ik vooral geslapen om nog meer misselijkheid te vermijden. Onze eerste stop was ergens in de bergen, op een route langs de kust.

Onze tweede stop was in Port d’Andratx, een gezellig havendorpje, waar we 20 minuutjes de tijd hadden om foto’s te trekken en frisse lucht te happen.

Vervolgens zijn we verder gereden naar Inca, dé stad van lederwaren. Daar was er een marktje waar ze fruit, slakken, lederwaren, pantoffels, … verkochten. Zoals de meesten wel weten heb ik een gat in mijn hand. Ik kon de verleiding niet weerstaan om lekker warme pantoffels te kopen (amper 5 euro, het is hier nog koud ’s avonds) en een mooie “lederen” portefeuille (amper 8 euro).

Nadien zijn we naar het dorpje Manacor gegaan om te aperitieven. Daar zijn ze gekend om hun likeuren, dit hebben we dan ook uitgebreid gedegusteerd. Daarna zijn we gaan lunchen in een gezellige haven, genaamd Porto Cristo .

Om de dag af te sluiten zijn we nog gestopt in het vissersdorpje Cala Figera en vervolgens huiswaarts gegaan.

Toen we aankwamen in het Thomas Cook kantoor kreeg ik te horen van mijn Team Manager dat ik maandag verhuis naar een appartement in Palma. Daar zal ik tot half april werken in het hoofdkantoor van Thomas Cook en vervolgens zal ik verhuizen naar Cala d’Or. IK HEB ER ZIN IN :) :)

I KNOW YOU MISS ME
XOXO SYLVIE

P.S.: Voor meer foto's kan u terecht op mijn Facebookprofiel :)

Geplaatst door SylvieWilly 13:58

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint