Een Travellerspoint blog

Palma City, HELL YEAH

Vorige week heeft onze team manager Thorston ons het fijne nieuws gebracht ivm de zomer/stageplannen. Inne zal werken in de luchthaven en mag blijven wonen in la residencia “Fu Qing Yu”. Ik ga tot half april werken in het hoofdkantoor van Thomas Cook in Palma en nadien ga ik werken in Cala d’Or.

Maandag was het dus weer tijd om in te pakken en te verhuizen. Gepakt en gezakt (3 valiezen, 1 laptoptas, 1 handtas) werd ik rond 13u30 opgehaald door Daniela. Daniela is een collega van Playa de Palma die ik vorige week al 1 dag heb gevolgd tijdens haar hotelbezoeken en zij zal voor een paar dagen mijn nieuwe flatgenoot zijn in Palma. ’s Middags zijn we heel eventjes langs het appartement gegaan om mijn spullen af te zetten en meteen daarna zijn we naar het hoofdkantoor gegaan.

Daar werd ik al direct voorgesteld aan de collega’s die aanwezig waren, kreeg ik een rondleiding van Penny en werd ik al meteen aan het werk gezet. Een job dat hoognodig moest gebeuren, namelijk 5 maal kopies maken van alle hotelcontracten van Thomas Cook UK. Thomas Cook is een groot bedrijf, dus we spreken hier niet over een tiental contractjes… . Uiteraard verloopt dit helaas niet zonder problemen : de inkt was op en er was nergens nieuwe inkt te vinden. Dus ben ik verhuist naar een ander kopiemachine en heb ik contracten gekopieerd tot 17u45. Dinsdag heb ik de hele dag contracten gekopieerd, tot het moment dat ook die inkt op was. Wederom was er nergens nieuwe inkt te bespeuren, dus hebben ze nieuwe inkt besteld bij de Lorenzo. Deze zal pas woensdagvoormiddag arriveren, dus was ik het laatste uur “werkloos”. Ik heb me dan maar bezig gehouden met het computersysteem te leren kennen.

De eerste 2 dagen heb ik ook wat gesocialized met de collega’s. Mijn andere roommate, Leanne, werkt in hetzelfde kantoor. Voor de rest werk ik samen met een paar mensen van de UK, een paar Duitse collega’s, een paar Belgische dames en uiteraard Spanjaarden. Eén van de Spaanse collega’s, Juan, vind dat ik mijn Spaans moet oefenen, dus vanaf nu ga ik elke dag met hem 10 minuutjes Spaans babbelen. Deze stage is goed voor mijn talen, me dunkt. Ik spreek hier elke dag Engels, Nederlands, Frans, ein bitchen Deutsch y un poco Español. Soms verwarrend, maar het lukt me wel!!

Nu wat meer over mijn nieuwe appartement. Vele chiquer dan mijn vorige woonplaats. Het enige nadeel is dat Daniela donderdag voor 2 weken naar huis gaat en Leanne zal waarschijnlijk ook verhuizen. Dus wie weet ben ik home alone. Een ander nadeel is dat ik nu terug voor mijn eten moet betalen en geen stamkroeg meer heb :( Achja, als dat de enige nadelen zijn, mag ik mijn beide pollekes kussen :)

Geplaatst door SylvieWilly 12:13

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint