Een Travellerspoint blog

Son Amar

Donderdagavond (4 april) ben ik naar Son Amar gegaan, dit is een avondshow die Thomas Cook verkoopt als excursie. Son Amar biedt doorheen het seizoen verschillende shows aan, wij hadden de eer om “We are the world” te bezichtigen. Omdat ik voor Thomas Cook werk en deze excursie ga moeten verkopen aan mijn gasten, mocht ik gratis gaan met andere Overseas Reps (reisleiders) van Mallorca … .
Om te beginnen kregen we een privérondleiding. Eerst werden we naar de ruimte voor de gidsen/reisleiders begeleid waar we meer uitleg kregen over de werking van Son Amar, vergezeld door een lekker glaasje cava. Het interessantste van al is dat de reisleider die het meeste excursies verkoopt een auto wint op het einde van het seizoen. Een extra motivatie om deze avondshow veel te verkopen aan mijn gasten/klanten/vrienden en familie die op bezoek komen!

Vervolgens mochten we een kijkje gaan nemen backstage, dit was zeer leuk om eens mee te maken. Vooral om de kostuums van dichterbij te bezichtigen, en de waterfontein die zich op het podium bevindt.

Na de rondleiding werden we naar de tafels begeleidt en kregen we ons eten geserveerd. Ondertussen speelde de live band wat muziek, dit zorgde voor een gezellige sfeer. Naarmate het hoofdgerecht kwam, kwamen er 2 dames en 1 heer op het podium die live zongen. Het was een zeer impressionante avond met verschillende acts zoals Flamengo danseressen, Bollywood danseressen, de typisch Spaanse “bull fighters”, de beesten van de Lion King, een vrouw die zo flexibel was als een slang, … én zelfs een levensecht paard. Vooral het paard was magnifiek om te zien. Hij werkt al 14 jaar voor Son Amar en je ziet dat het paard zich amuseert op het podium.

De show was de waanzin, het avondeten was lekker, er was drank à volonté én ik heb weer een paar nieuwe collega’s leren kennen. De sfeer tussen de reisleiders is super en ik ben er zeker van dat het een topseizoen wordt.

Hasta Luego.

Geplaatst door SylvieWilly 11:37

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint